Курс Инвестиции на българската фондова борса - март 2024 - Finance Academy
Loading...
курс

Инвестиции на българската фондова борса - март 2024

Умения, които ще придобиеш

  • Разбиране на българския пазар на акции
  • Инвестиции в дивидентни компании
  • Разбиране на основни инструменти за търговия и работа с платформи

Теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът "Инвестиции на българската фондова борса" е подходящ за всички, които се интересуват от инвестиране на българския пазар, включително индивидуални инвеститори, финансови ентусиасти и студенти, които се интересуват от кариера в областта на финансите. Курсът е подходящ за всички, които искат да разберат повече за възможностите на българския финансов пазар. Курсистите ще разберат как могат да търгуват на българската борса и какви са предимствата и недостатъците.

Как мога да се запиша?

Курсът е част от модул "Финансови пазари" и не може да бъде записан отделно. Модулът има за цел да даде на обучаващите се цялостна представа за финансовите пазари, включително за това как функционират, как курсистите могат да инвестират в тях и как могат да изградят диверсифициран инвестиционен портфейл. Можете да се запишете от ТУК.

Кога стартира курсът?

Обучението стартира на 11 март 2024 г., а занятията ще се провеждат на запис. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел "Теми".

Как и къде ще се провеждат занятията?

Обучението ще бъде на запис. Видеата и учебните ресурси ще бъдат достъпни на 11 март от страницата на курса. Курсистите ще могат да гледат лекциите в удобно за тях време. Какво включва обучението?

Онлайн

Онлайн обучение с видеа на запис

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

Помощ от ментор за усвояване на учебния материал

Йонко Чуклев

Преподавател

Йонко Чуклев е оперативен директор на p2p lending платформата Afranga, финансов мениджър на стартъпа за протеинови бонбони Cardinal Bites и зам.-председател и съосновател на сдружение „Професионална асоциация по роботика и автоматизация“ (PARA). Бил е лектор на събития като TEDxSofiaUniversity, Robotics Strategy Forum, European Digital Week, StartUP@Blagoevgrad и е участвал като икономически и технологичен анализатор в множество медии у нас.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."