Основи на търговията на финансовите пазари - Finance Academy
Loading...
Основи на търговията на финансовите пазари
Изминало събитие
Дата:
20 септември 2022
Час:
19:00
Лектор:
Здравко Пиринлиев

Събитието е вече изминало, но все още може да го гледаш на запис.

Гледайте безплатно онлайн уебинар на тема "Основи на търговията на финансовите пазари"нa 20 септември 2022 г. (вторник) от 19:00 часа с лектор Здравко Пиринлиев.
За семинара
Краткосрочната търговия с акции, валути, стоки и криптовалути е вид пазарно участие, което набра огромна популярност последните години в средите на инвеститорите на дребно. Много начинаещи обаче не знаят откъде да започнат, на какво да наблегнат и как да подходят, за да се развият като индивидуални трейдъри. За всички тези неща - какво представлява трейдинга, какви са видовете анализ, както и какво трябва да знаем за стратегиите за търговия ще си поговорим в този семинар. В този уебинар ще научите:
  • Кои са основните видове финансови пазари?
  • Каква е разликата между инвеститор и трейдър?
  • Какво е фундаментален анализ?
  • Какво е технически анализ?
  • Какво е стратегия?
  • Какво всъщност представлява търговията на финансовите пазари?
  • Защо статистиката е важна и кое проваля начинаещите?
За лектора
Здравко Пиринлиев
Здравко има опит на финансовите пазари като активен трейдър от 7 години. За това време е търгувал краткосрочно акции, стоки и валутни двойки, като последните години основните му интереси са насочени към валутния пазар (Форекс) и щатските индекси (NASDAQ и SPX500). В търговията си използва стратегии, възползващи се от ускорението на цената в краткосрочен план, формирано в следствие на важни макроикономически събития или новини. От 2017 г. е  инвестиционен анализатор и лектор в един от най-големите и водещи инвестиционни посредници в България- BenchMark Finance. За това време през обученията, провеждани от него, са преминали над 10 000 участици, като опитът му като лектор му позволява да изгради ефективен стил на преподаване на на пръв поглед тази сложна тематика. Често е канен като гост в икономически предавания за коментари на текущите пазарни събития.
Здравко Пиринлиев Photo