Основи на инвестициите - защо са важни инвестициите? - Finance Academy
Loading...
Основи на инвестициите - защо са важни инвестициите?
Изминало събитие
Дата:
15 септември 2022
Час:
15:00
Лектор:
Виктор Иванов, Вяра Стефчева, Методи Илиев, Георги Захариев

Събитието е вече изминало, но все още не може да го гледаш на запис.

Гледайте безплатно седмичния разговор между бизнес експерт, трейнинг директор, маркетингов експерт и копирайтър на тема "Пасивни доходи от криптовалути" нa 15 септември  2022 г. (четвъртък) от 15:00 часа.
За семинара
Всеки четвъртък от 15:00 на живо в платформата на академията и в YouTube се предава нов епизод на разговорите на различни теми за света на парите, бизнеса и инвестициите. Всички зрители и слушатели могат да се включат.
За лектора
Виктор Иванов, Вяра Стефчева, Методи Илиев, Георги Захариев
Методи Илиев е трейнинг директор във Finance Academy и отговаря за обучителната част и създаването на образователно съдържание в платформата Вяра Стефчева е PR и Content Manager във Finance Academy и отговаря за блог материалите и комуникацията с медийни партньори на образователната организация Виктор Иванов е SEO & Digital Marketing Manager в Zahara Consult и ръководи дигиталния отдел на компанията. Има над 7 години опит в света на дигиталния маркетинг. Георги Захариев е основател на Finance Academy, бивш Project Manager в Google и ех-Директор "Бизнес развитие" в Softuni.
Виктор Иванов, Вяра Стефчева, Методи Илиев, Георги Захариев Photo
Ресурси
Няма ресурси за този уебинар