Курс Инвестиции в недвижими имоти - април 2023 - Finance Academy
Loading...
курс

Инвестиции в недвижими имоти - април 2023

Умения, които ще придобиеш

  • Как да инвестираме в имоти
  • Изграждане на инвестиционна стратегия
  • Познаване на имотният пазар и как да намираме добри сделки
  • Финансово прогнозиране на инвестиционен имот
  • Изграждане на финансов модел
  • Познаване на правните аспекти при сделки с имоти
  • Умения за преговаряне с брокери, купувачи и продавачи
  • Реализация и управление на имоти
Виж още

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за инвеститори, които търсят добра възвръщаемост от инвестиция в недвижими имоти, както и хора, обмислящи инвестиция в имот за краткосрочни наеми или дългосрочни наеми (Airbnb апартамент или ваканционен имот). Обучението може да послужи на бъдещи и настоящи брокери на имоти, които искат да повишат квалификацията си, както и интериорни дизайнери, архитекти и други професионалисти, които искат да добавят стойност в работата с клиентите си.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 3 април. Обучението стартира на 3 април 2023 г., а занятията ще се провеждат на запис, като ще бъдат проведени няколко Q&A сесии на живо. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел "Теми".

Как и къде ще се провеждат занятията?

Обучението ще бъде на запис. Видеата и учебните ресурси ще бъдат достъпни на 3 април от страницата на курса. Ще бъдат проведени няколко Q&A сесии на живо с преподавателя, на които курсистите ще могат да задават въпроси и да се разглеждат по-сложните неща от материала.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от теоретична част, която ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 29 и 30 април.

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от Finance Academy, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Колко струва обучението в курса и какво включва?

240 лв.

Онлайн обучение с видеа на запис

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

Помощ от ментор за усвояване на учебния материал

Достъп до затворена Facebook група с курсистите

Явяване на изпит и сертификат

Борис Павлов

Преподавател

Борис Павлов следва в Американския университет в Париж и в EDHEC Business School в Ница. След като завършва две бакалавърски степени и една магистратура в областите финанси и икономика, Борис започва работа в инвестиционната банка Societe Generale. Прекарва две години в централата на банката в Париж, след което се мести в Ню Йорк, където работи с трейдинг екипите на екзотични финансови деривати и служи като връзка между централата и клона на Wall Street при осъществяването на различни проекти. Междувременно следва дистанционно магистратура по международно бизнес право в UCL и Queen Mary University и след завършването й се мести в Лондон, където заема позицията хедж фонд анализатор. След една година на Острова, в началото на 2017г., Борис се връща в България и стартира свой собствен бизнес – Flat Manager, компания за управление и инвестиции в имоти, които се отдават под наем краткосрочно чрез онлайн платформи като Airbnb. В момента компанията управлява над 200 обекта в България и Румъния, които се отдават за периоди от 1 ден до няколко години.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."