FinX Conference: Трендове и възможности за начинаещи инвеститори през 2023 - Finance Academy
Loading...
FinX Conference: Трендове и възможности за начинаещи инвеститори през 2023
Изминало събитие
Дата:
25 март 2023
Час:
10:00
Лектори:
Георги Захариев
Георги Вулджев
Валентин Михов
Невена Борисова

Събитието е вече изминало, но все още може да го гледаш на запис.

Включете се в пролетното издание на онлайн конференцията FinX на тема Трендове и възможности за начинаещи инвеститори през 2023 нa 25 март, 2023 г. (събота) от 10:00 часа и научете от доказани лектори и експерти какви са тенденциите в света на инвестициите и как да се справите в неочакваната икономическа обстановка, в която се намираме.

Конференцията е напълно безплатна, но изисква предварителна регистрация.
За семинара
Включете се в безплатна онлайн конференция, която ще разгледа основните активи в света на инвестициите и трендовете през 2023 година през очите на водещи експерти. Събитието е изцяло онлайн и включа 4 ключови презентации на водещи теми от лектори-практици.

  • 10:00 - 11:00
  • Георги Захариев: Първи стъпки в света на инвестициите: какво трябва да знаем?
  • 11:00 - 12:00
  • Валентин Михов: Трендове при криптовалутите през 2023
  • 12:00 - 13:00
  • Георги Вулджев: Финансови пазари през 2023: какво предстои за инвеститорите?
  • 13:00 - 14:00
  • Невена Борисова: Инвестиции в имоти през 2023: към дъното или нови върхове?
За лекторите
Георги Захариев
Георги Захариев е основател на Finance Academy и участник в няколко успешни бизнес проекта. Инвеститор с над 6 години опит и един от основателите на Airbnb общността в България. В миналото е бил Project Manager на най-големия проект на Google за България - Digital Garage и е управлявал ключовите партньорства като Директор Бизнес развитие на СофтУни.
Георги Захариев Photo
Георги Вулджев
Георги Вулджев е един от най-разпознаваемите млади икономически експерти в България. Работил е като икономист в Институт за пазарна икономика, след което става анализатор в EmergingMarketWatch, фирма за икономически, финансови и политически анализи, която работи директно с банки и инвестиционни фондове от цял свят. 
Георги Вулджев Photo
Валентин Михов
Валентин Михов e експерт и консултант в сферата на децентрализираните финанси. Той е един от първите български инвеститори, които разпознават потенциала на криптовалутите. Опитът му в сферата на бизнеса, блокчейн и машинното обучение му помагат да разработи редица проекти за анализ и структуриране на голям обем данни.
Валентин Михов Photo
Невена Борисова
Невена Борисова - COO, Flat Manager. Невена има богат организационен и управленчески опит в компании, фокусирани върху управление и инвестиции в имоти за краткосрочен и дългосрочен наем
Невена Борисова  Photo