Финансовата независимост: постижима мечта или недосегаема цел - Finance Academy
Loading...
Финансовата независимост: постижима мечта или недосегаема цел
Изминало събитие
Дата:
30 май 2023
Час:
19:00
Лектор:
Тихомир Каунджиев

Събитието е вече изминало, но все още може да го гледаш на запис.

Гледай безплатно онлайн уебинар на тема “Финансовата независимост: постижима мечта или недосегаема цел“ нa 30 май 2023 г. (вторник) от 19:00 часа с лектор Тихомир Каунджиев.
За семинара
През изминалата 2022 до нас достигаха новини за висока инфлация, негативни пазарни трендове и волатилност при всички класове активи. Означава ли усложнената пазарна обстановка, че финансовата независимост е мираж? Може ли да обърнем негативния тренд в наша полза? Отговорът е "Да", но за целта е нужно да разбираме фундаменталните принципи, на чиято база функционират пазарите. Положете основите на бъдещата си финансова независимост с лекцията на Тихомир Каунджиев, който ще ви запознае с базовите принципи на успешното инвестиране и ще ви даде свежи идеи за потенциални печеливши стратегии. В уебинара ще научите кои са фундаменталните принципи, които трябва да следвам, за да съм успешен в инвестирането? Какви са основните посоки, в които мога да поема, за да защитя и умножа спестяванията си като начинаещ инвеститор? Какви са трендовете през 2023 и кои инвестиции могат да ни предоставят убежище от инфлацията? Какви са рисковете и как да се предпазим от тях?
За лектора
Тихомир Каунджиев
Тихомир Каунджиев е инвестиционен мениджър в УД ЕЛАНА Фонд Мениджмънт, където отговаря за управлението на активи на фондовете на дружеството. Професионалния си път в сферата на финансите започва през 2005 г. като консултант и аналитичен специалист в банковия сектор. Впоследствие работи като финансов анализатор в областта на корпоративните кредитни рейтинги на компании. От средата на 2007 г. продължава своето развитие в сферата на капиталовите пазари и анализите на публични компании от българския капиталов пазар. От 2009 г. е лицензиран от КФН със сертификат за инвестиционен консултант и вече повече от 10 години работи като портфейлен мениджър, активно управляващ индивидуални (доверителни) портфейли от акции, борсови стоки и валути.
Тихомир Каунджиев Photo