Oснови за успех в бизнес преговорите - Finance Academy
Loading...
Oснови за успех в бизнес преговорите
Изминало събитие
Дата:
21 септември 2023
Час:
19:00
Лектор:
Aтанас Атанасов

Събитието е вече изминало, но все още може да го гледаш на запис.

Гледай безплатно онлайн уебинар на тема “Oснови за успех в бизнес преговорите“ нa 21 септември 2023 г. (четвъртък) от 19:00 часа с лектор Aтанас Атанасов.
За семинара
За много хора думата “преговори” се разбира просто като пазарлък. За други е обвита със сериозна доза мистерия и комплексност. Целта на този семинар е да разбие преговорите до ясен процес, с определени стъпки и принципи. По този начин, човек ще успява по-лесно да се ориентира и навигира в процеса, както и да има по-голяма увереност и вероятност за успех.
За лектора
Aтанас Атанасов

Атанас е експерт с над 14 години опит в областта на маркетинга и рекламата. 
Съосновател на Скапто. Редовен участник в програми за менторство на младежи и студенти.

Започнал кариерата си в дигитална творческа агенция, впоследствие ръководил маркетинг екипи в българските бизнеси на големи международни компании: Лидл, Карлсберг, Теленор. Като ръководител на отдели с милионни бюджети и разходи, през годините е преминал през десетки обучения, семинари и програми за водене на преговори, включително и реномирания курс на Harvard Business School - “Negotiation Mastery”. От около две години е коуч и ментор на професионалисти, на които им предстоят преговори за заплата. Дали при започване в нова работа или по самоинициатива в настоящата им компания.

Aтанас Атанасов Photo