Счетоводството като възможност за личен и бизнес успех - Finance Academy
Loading...
Счетоводството като възможност за личен и бизнес успех
Изминало събитие
Дата:
05 декември 2023
Час:
19:00
Лектор:
Мирела Георгиева

Събитието е вече изминало, но все още не може да го гледаш на запис.

Гледай безплатно онлайн уебинар на тема “Счетоводството като възможност за личен и бизнес успех“ нa 5 декември 2023 г. (вторник) от 19:00 часа с лектор Мирела Георгиева.

Линк към Sli.do за задаване на въпроси към лектора
За семинара
Много от нас, разглеждайки обяви за работа, са попадали на позиция за счетоводител. В предстоящия уебинар ще отговорим на няколко основни въпроса, касаещи счетоводната професия. Защо да изберем счетоводството? Какви възможности предлага счетоводството като професия? Какви са изискванията, за да станеш счетоводител? Защо се счита за толкова солидна професия и застрашена ли е от навлизането на изкуствения интелект?


За лектора
Мирела Георгиева
Мирела Георгиева завършва с бакалавърска степен по „Счетоводство“ в Университета по национално и световно стопанство (УНСС). В III-ти курс от следването си започва работа като оперативен счетоводител в счетоводна кантора, обслужваща малки и средни предприятия. След това завършва и магистърска степен по „Одитинг“ в Университета по национално и световно стопанство (УНСС). През 2022-ра година основава своя счетоводна кантора, обслужваща малки и средни предприятия в различни сфери на икономиката.
Мирела Георгиева  Photo
Ресурси
Няма ресурси за този уебинар