fbpx

Finance Academy

Ефективно управление на лични и семейни финанси

Актуално състояние
Не е записан
Цена
лв.190
Стартирай
or

Курсът „Ефективно управление на лични и семейни финанси“ разглежда основни подходи и стратегии за управление на финансовите средства в личен или в семеен план. Участниците ще как да управляват финансовите си ресурси спрямо краткосрочните нужди и дългосрочните си цели. Обучението ще даде отговор на въпроса дали, кога и как да планираме закупуването на жилище, така че да оптимизираме разходите си и ефективно да разпределим финансите си от личния или семейния бюджет с фокус да подобряваме стандарта си на живот.

За кого е подходящо обучението?

• Всички, които искат да се научат как да планират приходите и разходите си
• Хора, които искат да закупят жилищен имот
• Хора, които планират да закупят първия си апартамент, но не знаят процеса, стъпките и как да получат справедлива цена

Какво ще науча в обучението?


Обучението “Ефективно управление на лични и семейни финанси” ще разгледа нови теми за българския пазар в областта на финансите и тяхното правилно управление. Благодарение на курса участниците ще научат какви са основните подходи на менажиране на личния и семейния бюджет и каква е ролята на паричните потоци в ежедневието и в дългосрочното планиране. Ще разберем имаме ли нужда от това да застраховаме себе си или имуществото си, както и каква е ролята на спестяванията. Обучението ще даде отговор на въпроса дали, кога и как да планираме закупуването на жилище, така че да оптимизираме разходите си и ефективно да разпределим паричните потоци от личния или семейния бюджет с фокус да подобряваме стандарта си на живот.
Благодарение на обучението всички родители ще научат как да комуникират с децата си на тема пари. Ще отговорим на въпроса какви разходи да правим за децата, как да ги научим да са финансово грамотни, дисциплинирани и независими във вземането на решения и управлението на своя бюджет в зависимост от тяхната възраст.

Кога стартира и се провежда курса?

Курсът стартира на 21.04.2021 – понеделник от 19:00. Занятията ще се провеждат всеки понеделник и сряда от 19:00 до 21:00 часа. Обучението се състои от 6 лекции и приключва на 12.05.

Форматът на обучението е изцяло онлайн.

Как ще завършите курса?

Курсът завършва със създаване на проект – презентация на личен финансов план или финансов план по конкретен личен казус. Всеки участник в обучението ще има въможността да реализира задачата на поставената тема по време на обучението и да я представи пред преподавателя след края на курса.. При оценка над „Много добър“ 5, курсистите ще придобият и сертификат за успешно завършен курс.

Колко струва обучението?

Участието в курса вклюва:

  • Над 16 часа учебно съдържание и сесии с гост-лектори
  • Достъп до онлайн лекции и материали
  • Участие в затворена общност
  • Q&A сесии на живо с лектора
  • Практически задания по реален казус
  • Сертификат при оценка над „Много добър“ 5 за проекта
  • 100% гаранция за качество – ако не сте удовлетворени от обучението ще имате възможността да получите обратно таксата за участие до датата на второто занятие включително.

    За да се запишете за курса кликнете на бутона „ЗАПИШИ СЕ“ в началото на страницата, следвайки стъпките за плащане с карта или след заплащане по банков път, като запишете основание името на курса и вашето потребителско име в системата на Finance Academy

Фирма: ФИНАКАДЕМИ ЕООД Банка: ОББ АД IBAN: BG83UBBS88881000742762  BIC:UBBSBGSF

Кой ще води курса?

Сара Божинова е корпоративен обучител в TTEC (corporate trainer) с фокус върху лидерски умения и коучинг. 

Завършила е социология в СУ и магистърска програма, насочена върху управлението на мулти културни екипи. През студентските си години се занимава активно с доброволчество. Това я отвежда в Полша, където открива и страстта си като фасилитатор и обучител – първо на гимназиални класове, а след това и на възрастни. 

Мисията й на организационно ниво е да подпомага лидерите в това да провокират най-доброто в екипите си чрез следването на ценностни модели в управлението, да създава позитивна работна среда чрез корпоративна култура и да води към успеха чрез ефективни мотивирани екипи.  

На индивидуално ниво е готова да съдейства на всеки, който е тръгнал по пътя на промяната към себеусъвършенстване като професионалист и личност. Сара също е НЛП практик, сертифициран от ITA и трениран от Магдалена Николова, НЛП Треньор, NLP Training Center, както и сертифициран Agile Project Manager. Доброволец е към Фондация „Нашите недоносени деца“, чийто каузи приема за лични.

Banner-Redirekt-Лични-финанси