Майчинство и лични финанси: какво е важно да знаем? - Finance Academy
Loading...
Майчинство и лични финанси: какво е важно да знаем?
Изминало събитие
Дата:
24 януари 2024
Час:
19:00
Лектор:
Мирела Георгиева

Събитието е вече изминало, но все още може да го гледаш на запис.

Гледай безплатно онлайн уебинар на тема “Майчинство и лични финанси: какво е важно да знаем?“ нa 24 януари 2024 г. (сряда) от 19:00 часа с лектор Мирела Георгиева.Линк към Sli.do за задаване на въпроси към лектора
За семинара
Един от най-важните етапи в живота на човек е този на родителството. Очакването и отглеждането на дете е колкото хубаво, толкова и свързано с много неизвестни, за които човек е добре да се подготви и разбере повече. В този уебинар ще се постараем да обхванем една малка, но важна част от майчинството, свързана с личните ни финанси и финансовото планиране по време на майчинство. Ще поговорим и ще се постараем да дадем отговори на основни въпроси, свързани с правата, задълженията, обезщетенията и възможностите в този период, от практическа гледна точка.

Основните въпроси, които ще рагледаме в предстоящия уебинар са:

Кой е длъжен да изплати майчинството? Какъв е реда за подаване на документи?
Какви са условията за да получите майчинство?
Какви възможности предлагат първата, втората и третата година на майчинство, бащинство и работа?
Как се изчислява обезщетението по време на майчинство?
Какво се случва при застъпване на две майчинства?
Имате право на редовния ви платен отпуск по време на майчинство. Кога и как да го използвате?
За лектора
Мирела Георгиева
Мирела Георгиева има бакалавърска степен по „Счетоводство“ от Университета по национално и световно стопанство (УНСС). По време на следването си започва да практикува като оперативен счетоводител в счетоводна кантора, обслужваща малки и средни предприятия. Впоследствие надгражда квалификацията си и с магистърска степен по „Одитинг“ в Университета по национално и световно стопанство. В момента има своя счетоводна кантора, обслужваща малки и средни предприятия в различни сфери на икономиката.
Мирела Георгиева Photo