Курс Инвестиции в криптовалути - май 2023 - Finance Academy
Loading...
курс

Инвестиции в криптовалути - май 2023

Умения, които ще придобиеш

  • Разбиране основите на блокчейн и виртуалните пари
  • Видове портфейли
  • Оценка и пазарен потенциал на криптовалути
  • Работа с централизирани и децентрализирани борси
  • Разбиране на "умни договори" и техните специфики
  • Управление на риска при инвестиции
  • Работа с bridges и DeFi
  • Работа с депозити и заеми
Виж още

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за начинаещи с интерес към криптовалутите, които искат да разберат как да се възползват от потенциала на дигиталните пари. Обучението има насоченост и към традиционни инвеститори, които желаят да диверсифицират инвестиционното си портфолио и да бъдат в крак с трендовете на пазара, в това число и професионалисти, които искат да бъдат част от повишаващото се потребление на криптовалутите.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 9 май. Обучението стартира на 9 май 2023 г., а занятията ще се провеждат на запис, като ще бъдат проведени Q&A сесии на живо .

Как и къде ще се провеждат занятията?

Обучението ще бъде на запис. Първите видеа и учебни ресурси ще бъдат достъпни на 9 май от страницата на курса. Ще бъдат проведени няколко Q&A сесии на живо с преподавателя, на които курсистите ще могат да задават въпроси и да се разглеждат по-сложните неща от материала.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от теоретична част, която ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 3 и 4 юни.

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от Finance Academy, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Колко струва обучението в курса и какво включва?

240 лв.

Онлайн обучение с видеа на запис

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

Помощ от ментор за усвояване на учебния материал

Достъп до затворена Facebook група с курсистите

Явяване на изпит и сертификат

Валентин Михов

Преподавател

Валентин Михов e експерт и консултант в сферата на децентрализираните финанси. Той е един от първите български инвеститори, които разпознават потенциала на криптовалутите. Опитът му в сферата на бизнеса, блокчейн и машинното обучение му помагат да разработи редица проекти за анализ и структуриране на голям обем данни. Съосновател на Maycamp, портал за обучение на студенти по компютърни науки. Главен технологичен директор на Santiment – иновативна платформа за събиране и разпространение на данни за крипто пазара и тенденциите в него.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."