fbpx

За нас

Лидери в практическото образование.

Finance Academy

Finance Academy е образователна организация, която създава възможности от ново поколение в сферата на бизнеса, търговията, инвестициите и финансите.

В отговор на динамичните времена, в които живеем ключово е придобиването на водещи знания и умения, които ще ни позволят да бъдем успешни. В отговор на предизикателствата, с които се срещат собственици на бизнеси и хора, търсещи финансова свобода, Finance Academy предоставя практическо, достъпно и дигитално образование. 

Създател

Създателят на Finance Academy има дългогодишен опит в образователния сектор и бизнеса.

През годините той създава и участва в някои от най-големите образователни инициативи в България.


През 2019-2020 е Директор Бизнес Развитие на SoftUni, отговаряйки за стратегически партньорства на компанията. В партньорство с Coca-Cola HBC успява да изгради Дигитална Акадмия, която променя живота на над 5000 души за 3 месеца.


Георги е бивш Project Manager на най-големият образователен проект на Google за България – Digital Garage. В неговите рамки, успява да консултира и да асистира в процеса на дигитална трансформация на над 100 бизнеса

В момента има собствена консултантска компания, която управлява процесите на дигитална трансформация и уеб разработка на различни бизнеси. Работи с клиенти от САЩ, ОАЕ, Дания и България.

Екип

Екипът на Finance Academy е изграден от доказани лектори и практици, които имат обща мисия - да изградят ново поколение инвеститори и предприемачи.

Finance Academy в цифри

9+

Лектори

2000+

Общност

8+

Партньори

10+

Курсове

Визия

Свят, в който България е държава с висока степен на финансова грамотност и водещ бизнес инкубатор в Централна и Източна Европа. Всеки пълнолетен българин има портфолио от инвестиции и стартъп екосистемата създава глобални играчи.

Мисия

Мисията на Finance Academy е да предостави достъпна алтернатива на традиционното и закостеняло образование, като изгражда експертни кадри, предприемачи и инвеститори на световно ниво чрез достъпен и иновативен образователен модел.

Ценности

Вярваме в изграждането на образовано и информирано общество, което създава просперитет, работни места и повишава стандарта си на живот.

Нашата основна ценност е обективната информация и достъпност.