fbpx

Finance Academy

За Finance Academy

Лидери в практическото образование.

about-us

Finance Academy

Finance Academy е образователна организация, която създава възможности от ново поколение в сферата на бизнеса, търговията, инвестициите и финансите.

В отговор на динамичните времена, в които живеем ключово е придобиването на водещи знания и умения, които ще ни позволят да бъдем успешни. В отговор на предизикателствата, с които се срещат собственици на бизнеси и хора, търсещи финансова свобода, Finance Academy предоставя практическо, достъпно и дигитално образование. 

Finance Academy в цифри

0 +
Курсове
0 +
Общност
0
Партньори
0 +
Екип

Създател

Създателят на Finance Academy има дългогодишен опит в образователния сектор и бизнеса.

През годините той създава и участва в някои от най-големите образователни инициативи в България.

През 2019-2020 е Директор Бизнес Развитие на SoftUni, отговаряйки за стратегически партньорства на компанията. В партньорство с Coca-Cola HBC успява да изгради Дигитална Акадмия, която променя живота на над 5000 души за 3 месеца.

Георги е бивш Project Manager на най-големият образователен проект на Google за България – Digital Garage. В неговите рамки, успява да консултира и да асистира в процеса на дигитална трансформация на над 100 бизнеса

В момента има собствена консултантска компания, която управлява процесите на дигитална трансформация и уеб разработка на различни бизнеси. Работи с клиенти от САЩ, ОАЕ, Дания и България.

Успешно завършили курсисти

Георги Захариев

CEO, Finance Academy

Георги Захариев

CEO, Finance Academy

Георги Захариев

CEO, Finance Academy

Визията на Finance Academy

Свят, в който България е държава с висока степен на финансова грамотност и водещ бизнес инкубатор в Централна и Източна Европа. Всеки пълнолетен българин има портфолио от инвестиции и стартъп екосистемата създава глобални играчи.

Мисията на Finance Academy

Мисията на Finance Academy е да предостави достъпна алтернатива на традиционното и закостеняло образование, като изгражда експертни кадри, предприемачи и инвеститори на световно ниво чрез достъпен и иновативен образователен модел.

Ценностите на Finance Academy

Вярваме в изграждането на образовано и информирано общество, което създава просперитет, работни места и повишава стандарта си на живот.
Нашата основна ценност е обективната информация и достъпност.